10 Aralık 2009 Perşembe

Anahtar Kelime Aracı hangi özellikleri içerir?

Anahtar Kelime Aracı, basit bir arayüzden kapsamlı ve alakalı anahtar kelime listeleri oluşturmanıza olanak verir. Anahtar kelime listeleri oluşturabilir, mevcut ve yeni anahtar kelimeler için trafik tahminlerini inceleyebilir ve anahtar kelimelerinizi doğrudan reklam gruplarınıza ekleyebilirsiniz.

Bu araca reklam grubunuzdan erişmek için, düzenlemek istediğiniz reklam grubuna ilişkin anahtar kelime tablosunun yukarısındaki Anahtar Kelime Aracı'nı tıklayabilirsiniz. Veya Anahtar Kelime Aracı'nı şimdi kullanabilirsiniz. Anahtar Kelime Aracı'nın kullanımıyla ilgili ayrıntılı talimatları inceleyin.

Bu aracın özellikleri aşağıda belirtilmiştir:

  • Anahtar kelimeleri üç yöntemle arama: Aramanız için, girdiğiniz anahtar kelimeleri, yüksek tıklama oranlı mevcut anahtar kelimelerinizi veya herhangi bir URL'yi kullanabilirsiniz. (Bir URL'den anahtar kelime oluşturma seçeneği yalnızca sınırlı sayıda dil için kullanılabilir.)
  • Anahtar kelime performansı istatistikleri: Anahtar kelime sonuçlarınız için Google'ın performans istatistiklerine bakabilirsiniz. Veriler arasında anahtar kelime arama hacmi, arama hacmi eğilimleri, tahmini maliyet ve reklam konumu bulunur.
  • Kolay anahtar kelime işlemi: Farklı yerlerde birkaç anahtar kelime seçebilir veya hepsini bir kerede ekleyebilirsiniz. Reklam grubunuzda var olan anahtar kelimeler işaretleneceğinden bunlar için endişelenmeniz gerekmez. Ayrıca, anahtar kelime listenizi bir .csv dosyası olarak da indirebilirsiniz.
  • Düzenli olarak güncellenen istatistiklere dayanan daha fazla anahtar kelime sonucu: Gelişmiş arama motoru teknolojimiz, kampanyalarınız için potansiyel anahtar kelimelerle ilgili en yeni bilgileri sağlamamıza olanak tanır.

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed

Yorum Gönder



 

Google AdWords: Anahtar Kelime Aracı -Keyword Tool Copyright © 2009 Premium Blogger Dashboard Designed by SAER