10 Aralık 2009 Perşembe

Anahtar Kelime Aracının mükemmel sonuçlar üretme garantisi var mı?

Anahtar Kelime Aracının kampanyanızın performansını yükseltecek anahtar kelimeler üretme garantisi yoktur. Bu, hesabınızla alakalı olabilecek anahtar kelimeleri keşfetmenize yardımcı olmak üzere tasarlanmış kullanışlı bir araçtır.

Aracın getireceği anahtar kelime fikirlerinden bazılarının sizin için alakalı olmayabileceğini unutmayın. Doğrudan reklam grubunuzla alakalı olmayan sonuçlar bulursanız, bunları negatif anahtar kelimeler olarak eklemeniz iyi bir fikir olacaktır.

Anahtar kelime listelerinize eklediğiniz tüm anahtar kelimeler, içerik değerlendirmelerimize ve reklamcılık ilkelerimize göre incelemeye tabi tutulur. Bunlar, Anahtar Kelime Aracının verilen bir aramada getirebileceği tüm verilerin dışında uygulanır. Google arama eylemlerini ve reklamlarınızı tetikleyebilecek anahtar kelimeleri en doğru şekilde temsil ettiğimizden emin olmak amacıyla, gönderdiğiniz terimler için alabileceğiniz alternatifler üzerinde herhangi bir değişiklik yapmayız. Ayrıca Anahtar Kelime Aracının, anahtar kelime alternatiflerini getirirken, mevcut reklamlarınızın tek tek performansını ya da içeriğini dikkate almadığını da unutmayın.

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed

Yorum Gönder



 

Google AdWords: Anahtar Kelime Aracı -Keyword Tool Copyright © 2009 Premium Blogger Dashboard Designed by SAER