10 Aralık 2009 Perşembe

Reklam grubuma ilişkin trafik tahminleri bağımsız aracın sağladığı tahminlerinde neden farklı oluyor?

Reklam grubunuzdaki Trafik Tahmincisi'nin sağladığı tahminlerle bağımsız Trafik Tahmincisi'nin tahminleri iki nedenle farklı olabilir:

  1. Performans Verileri: Bir reklam grubunun geçmişteki performansı, o reklam grubundaki tüm anahtar kelimelerin Kalite Puanını etkiler. Reklam grubunuzun Trafik Tahmincisi, anahtar kelimelerinizle ilgili tahminlerde bulunurken, reklam grubunun performans ayrıntılarını dikkate alır. Bağımsız araç ise bunu yapmaz. En doğru sonuçlar için, reklam grubunuzdaki Trafik Tahmincisi'ni kullanın.

  2. Çift Hizmet: Bu anahtar kelime hesabınızda birden çok kez görünse bile, çift hizmet politikamıza uygun olarak, belirli bir anahtar kelimeye ilişkin bir aramada reklamlarınızın yalnızca bir tanesini gösteririz. Reklam grubunuzdaki Trafik Tahmincisi tahminlerde bulunurken anahtar kelimeleriniz arasında çift hizmet politikasını dikkate alır, bağımsız araç ise bu politikayı dikkate almaz. Bu nedenle, bağımsız araç, hesabınızda birden çok görünen bir anahtar kelimeyi değerlendirdiğinde daha yüksek tahminlerde bulunabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder | Feed

Yorum Gönder



 

Google AdWords: Anahtar Kelime Aracı -Keyword Tool Copyright © 2009 Premium Blogger Dashboard Designed by SAER